4 осіб, які побили учасника АТО постануть перед судом

Опубліковано:
1 Грудня, 2017 о 19:13

Прокуратурою Тернопільської області  скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 296 (хуліганство),  ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України  стосовно 4 осіб, які побили учасника АТО.

Читайте також



Житель Чорткова побив дівчину за те, що була понятою
З’явилась повна відеоверсія нападу депутата облради на патрульних

Досудовим розслідуванням встановлено, що 27.06.2017 близько 23.00 год. 4 жителів м. Ланівці,  перебуваючи на зупинці громадського транспорту в с. Якимівці Лановецького району Тернопільської області, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося  особливою зухвалістю, нанесли численні удари в різні ділянки тіла жителю Лановеччини.

Потерпілий, який є учасником АТО, намагався захистити за двох дівчат до яких приставали четверо п’яних молодиків.  Один  з  хуліганів його вдарив так, що військовий упав головою до асфальту, отримав черепно-мозкову травму і втратив свідомість. Очевидці і свідки викликали швидку. Хлопець був без свідомості 7 днів у Лановецькій лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: