Чому у Тернополі суд у справі «Доктора Пі» перенесли на невизначений термін?

Опубліковано:
30 Листопада, 2017

У зв’язку з хворобою судді розгляд апеляційної скарги Слюсарчука А.Т., призначений 30 листопада 2017 року, перенесено, – пише 0352.

Варто нагадати, на останньому судовому засіданні 16 листопада 2017 року колегія суддів апеляційного суду Тернопільської області у складі: Коструба Г.І., Вавріва І.З та Сарновського В.Я. оголосила про початок судових дебатів у кримінальному провадженні по справі №464/2026/13-к стосовно Слюсарчука А.Т.

Читайте також

«Доктор Пі» збирається знову лікувати людей

Першим слово було надано стороні захисту. У своїх виступах адвокати Моргун С.О., Ференц Р.Я., Темнохудова З.В. та Шупеня М.М. просили вирок Сихівського районного суду м. Львова від 14 лютого 2014 року скасувати, а кримінальне провадження стосовно Слюсарчука А.Т. закрити через істотні порушення КПК та недопустимість пред’явлених доказів.

Сьогодні, 30 листопада 2017 року, слово у дебатах планувався виступ прокурора відділу прокуратури Тернопільської області Є. В. Хрипливого.

Варто нагадати, що Сихівським районним судом м. Львова Слюсарчука А.Т. визнано винним за ч.1 ст. 119 (вбивство з необережності), ст. 138 (незаконна лікувальна діяльність), ч.2 ст. 190, ч.3 ст. 190 (шахрайство, вчиненому повторно, у великих розмірах), ч. 4 ст. 358 КК України (підробка документів) та засуджено до 8 років позбавлення волі.

Про час та дату наступного судового засідання буде повідомлено додатково.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #слюсарчук, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: