Розбірки школярів в Заліщицькому районі закінчились криміналом

Опубліковано:
29 Листопада, 2017 о 21:13

Чотирьом школярам віком від 12 до 16 років жителям села Садки Заліщицького району і 19-річному водієві іномарки доведеться відповідати перед Законом за свої хуліганські дії.  Деталей справи слідчі не розголошують, однак відомо, що підлітки незаконно позбавили волі восьмикласника за те, що той начебто два роки не віддавав грошей семикласникові. Сума боргу сміховинна – 15 гривень.

Читайте також



Житель Чорткова побив дівчину за те, що була понятою

Усе відбувалося серед білого дня. Один із хуліганів домовився з потерпілим зустрітися біля клубу. Там начебто захотів в туалет, а хлопця  попросив зачекати. На авто під’їхали решту компанії. Школяра зв’язали, на голову натягнули поліетиленовий пакет, затягли в машину і повезли. Потерпілого вивезли на окраїну села, нагадали про борг. Тоді запитали, чи сильно він злякався, мовляв, це були жарти. Після цього хлопця розв’язали та завезли назад до села.

Неповнолітнім та водієві інкримінують одразу дві статті Кримінального кодексу України – хуліганство та незаконне позбавлення волі. Слідство триває.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #учень, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: