За сприяння Миколи Люшняка у школі двох Героїв Небесної Сотні на Бучаччині замінили майже півсотні вікон та десяток дверей

Опубліковано:
29 Листопада, 2017 о 14:13
Завдяки підтримці народного депутата України Миколи Люшняка Зубрецька ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. героїв Небесної Сотні Ігоря Костенка та Василя Мойсея, що на Бучаччині, отримала проект на суму 575 тисяч гривень.

За ці кошти в освітньому закладі встановили 78 вікон та підвіконників, а також замінили 11 вхідних дверей. Наразі у школі навчається 155 учнів.



– Наша школа по-справжньому відчула підтримку з боку влади. Ми дуже вдячні народному депутату Миколі Володимировичу Люшняку за сприяння та розуміння. Завдяки йому ми замінили у школі багато вікон та усі вхідні двері. Сподіваємось, що наша співпраця продовжиться і надалі, адже завдяки Миколі Володимировичу наші діти відтепер навчатимуться в комфортних умовах,  – зазначила директор Зубрецької школи Ковалівська Галина Михайлівна.

За словами нардепа, допомагати школі села Зубрець – обов’язок влади, адже тут навчались Герої Небесної Сотні Ігор Костенко та Василь Мойсей.

– Дуже важливо у наш час не забувати про сільські навчальні заклади й допомагати дітям здобувати освіту в нормальних умовах. На себе я беру зобов’язання, що скільки я буду депутатом, стільки ця школа буде отримувати допомогу кожного року. Прийде той час, коли ми встелимо тут бруківку, коли усі класи тут стануть ще кращими. Я думаю, що діти з цієї школи будуть справжніми українцями та патріотами своєї держави, – наголосив Микола Люшняк.

FJ1A2037

FJ1A1882

FJ1A1854

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вікно, #люшняк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: