Тернополяни можуть пожалітися на хабарників за цим номером

Опубліковано:
29 Листопада, 2017 о 13:43

Відтепер тернополяни можуть телефонувати і повідомляти  про випадки корупції.  28 листопада Нацагентство з питань запобігання корупції відкрило  спеціальну телефонну лінію для прийому повідомлень про корупцію. У відомстві зазначили, що повідомити про корупцію можна за номером телефону +38(044)200-06-91.  Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Читайте також



На Тернопільщині затримали посадовця під час отримання хабара
У Тернополі поліція полює на водіїв із мобільними телефонами

Так, із 9:00 до 18:00 із понеділка по п’ятницю включно повідомлення про корупцію приймають безпосередньо працівники НАЗК, а з 18:00 до 9:00 із понеділка по п’ятницю та в неробочі дні (святкові та вихідні) повідомлення можна залишити на автовідповідач.

Повідомляючи про корупцію через автовідповідач, потрібно вказати своє прізвище, ім’я, по батькові та адресу, на яку особа, що повідомляє про цей факт, бажає отримати відповідь. Також треба вказати прізвище, ім’я, по батькові, посаду та місце роботи особи, яка вчинила корупційне правопорушення, і обставини його вчинення.

У НАЗК наголосили, що повідомлення про корупцію повинне містити інформацію, що стосується конкретної особи, та фактичні дані, які можуть бути перевірені агентством у межах повноважень, визначених статтею Закону “Про запобігання корупції”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корупція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: