У Тернополі відкрили регіональний центр підтримки підприємництва

Опубліковано:
29 Листопада, 2017 о 15:43

У рамках польського проекту «Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентоспроможності регіонів» при департаменті економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА відкрили регіональний центр підтримки підприємництва. На його створення Польща виділила 21 тисячу євро. У центрі представникам малого і середнього бізнесу безкоштовно надаватимуть інформаційно-консультаційні послуги.

Читайте також



Оприлюднили список проектів, які будуть реалізовані у 2018 році в рамках «Громадського бюджету»

«Зокрема, ми розповідатимемо підприємцям правила та умови ведення господарської діяльності, як можна вийти на нові ринки, як брати участь у проектах і програмах міжнародно-технічної допомоги. Також осіб, які бажають розпочати власну справу, інформуватимемо як здійснити реєстрацію діяльності, обрати форму оподаткування, скласти фінансову звітність, як правильно її подати та в які терміни. Ми надаватимемо консультації щодо ведення бухгалтерського обліку та ін.. Також у нашому центрі підприємці зможуть поспілкуватися з досвідченими бізнесменами про те, що їх цікавитиме», – розповідає керівник Тернопільського регіонального центру підтримки підприємництва Ірина Порсева.  

null

 

null

«Ми співпрацюємо з різними областями України, в тому числі з Чернігівщиною, Черкасами та ні. Але ми зосередили увагу саме на Тернопільщині, бо вона нам є територіально близькою і, крім того, є зв’язки історичного характеру. Нам комфортно працювати з цією областю. Зазначу, що центри підтримки підприємців позитивно впливають на економічний розвиток Польщі», – зауважує представник Міністерства розвитку Республіки Польща – Радник Міністра, керівник проекту «Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентоспроможності регіонів» Кшиштоф Сівек.

Такі ж центри для допомоги бізнесу відкриють у Бережанському, Кременецькому, Чортківському районах, а ще планують створити мережі консультаційних пунктів для бізнесу в об’єднаних територіальних громадах.

null

 

null

Фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємець, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”
14:37, 25 Червня, 2024

Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: