Тернополянина у власній квартирі побили та пограбували сусіди

Опубліковано:
29 Листопада, 2017 о 11:13

Чоловік розповів, що почув на сходовій клітці шум. Відчинив двері і до квартири увірвалися чоловік та жінка, тимчасово мешкали в сусідній квартирі. Спершу потерпілий не зрозумів нічого.

Непрохані гості почали звинувачувати чоловіка у тому, що вже давно позичили йому 100 гривень, а він, мовляв, до цього часу борг не повернув. Потім чоловіка побили, забрали мобільний телефон, пральний порошок та ключі від квартири й підвалу та втекли.



Читайте також

В Тернополі на провізора аптеки вчинили розбійний напад
На тернополянина напали біля власного під’їзду

У поліцію потерпілий звернувся лише наступного дня. Він стверджує, що ніколи з нападниками не спілкувався і грошей у них не брав. Грабіжників знайшли за місцем проживання. Там ж були і чужі речі.

Зловмисники виявились неодноразово судимими. Жінка – уродженка Макіївки Донецької області. Менш, ніж півроку тому вона звільнилася з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за крадіжки. Її співжитель перебував на умовному терміні покарання. Правоохоронці інкримінують грабіжникам статтю 186 частина 2 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. Крадіям загрожує позбавелння волі на термін від чотирьох до шести років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: