Крадіжка сталася на ринку «Західний». Двоє невідомих осіб обікрали автомомбіль місцевого жителя. Із салону зникла барсетка з особистими документами, гроші і три мобільні телефони.

Потерпілий вийшов з машини та пішов за покупками. Не минуло й десяти хвилин, як пролунав звук сигналізації. Кинувшись до авто, чоловік побачив, що виламана кватирка і опущене скло дверцят. В одному з рядів ринку потерпілий помітив чоловіка, котрий біг з його барсеткою. Кинувся слідом за ним, кличучи про допомогу. Небайдужі люди відгукнулися. Злодія наздогнали вже на проїжджій частині дороги.



Читайте також

У Тернополі викрали іномарку
Тернополянку штовхнули і вкрали телефон

Підозрюваний – іноземець 1985 року народження без постійного місця проживання, виходець з кавказького регіону. Встановили поліцейські й особу його спільника. Це Абралава Райбулі Роландович 1981 року народження. Його оголошено в розшук.

Якщо вам відомо його місце перебування, телефонуйте у Тернополі (0352) 43-61-00 – чергова частина, 067-208-02-25 – сектор кримінальної поліції, або 102 у будь-який відділ поліції.  

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: