У Кременці відновлюють школу мистецтв ім. Михайла Вериківського. Там навчають понад 400 дітей. Заклад був у вкрай поганому стані, проте цьогоріч видали гроші на капітальний ремонт школи і зараз там триває реконструкція. Наразі проводять внутрішні роботи, укріплюють другий поверх та перекривають дах.

Читайте також



Житель Тернопільщини відзначився в Італії
Кременець на фото Германовича

За словами директора Кременецької школи мистецтв Михайла Заника, протягом останніх років коштів на ремонт навчального закладу практично не виділяли: «кілька років  тому у школі проводили ремонтні роботи у лівому крилі будівлі, зокрема: демонтували дах, частково перекрили внутрішнє перепланування першого поверху та суцільне монолітне перекриття», – каже Михайло Заник.

Доки будинок ремонтують, – аби не переривати навчальний процес, керівництво школи мистецтв орендує приміщення в загальноосвітніх навчальних закладах. До слова, будівля школи мистецтв є пам’яткою архітектури місцевого значення,тому дуже важливо підтримувати її стан.

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

null

Фото: Тернопільська ОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #музей, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реконструкція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: