Архієпископа Нестора привітали з тезоіменинами

Опубліковано:
11 Листопада, 2017 о 17:13

9 листопада в Україні вшановують Святого Нестора. Преподобний Нестор прославився як перший український літописець. Будучи ченцем Києво-Печерського монастиря, він займався духовною, літературною та історико-дослідницькою діяльністю.

Сучасним продовжувачем справи славного ченця є архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Української Православної Церкви Київського Патріархату Нестор. Він здійснює вагомий особистий внесок у духовне і культурне життя Тернополя.



Читайте також

Українські заробітчани в Італії мають можливість помолитися до Зарваницької чудотворної ікони

Привітав Архієпископа Нестора міський голова Тернополя Сергій Надал.

 «Вас можна назвати одним з батьків відродження духовності на Тернопіллі. Адже вам вдалося об’єднати навколо себе священнослужителів нашого краю і відкривати та освячувати нові храми. І сьогодні завдяки вашим зусиллям стрімкими темпами зводиться новий Кафедральний собор, – зазначив Сергій Надал. – Нехай Господь та Пречиста Діва Марія завжди оберігають від усіх негараздів та дарують здоров’я і духовну міцність, благодать та довголіття й всеблагих успіхів у самовідданій і великодушній праці на благо України та української Церкви».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іменини, #нестор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: