Тернопіль: затримали учнів, які втекли з школи

Опубліковано:
11 Листопада, 2017 о 14:43

«Пропали троє неповнолітніх учнів» – саме таке повідомлення надійшло до працівників Монастириського відділення поліції 7 листопада від керівника одного з районних навчальних закладів. Поліцейські розшукали зниклих підлітків та повернули батькам, – пише Доба.

Як з’ясувалося, під час пошуків, напередодні втечі у одного з учнів пропала чимала сума коштів. Подія настільки засмутила юнака, що той без попередження та дозволу вирішив покинути навчальний заклад.



Зі своїм рішенням поділився ще з двома друзями, а ті, не задумуючись, вирішили тікати разом з товаришем.

Двоє неповнолітніх мешкали неподалік Тернополя, а третій – тернополянин, тож усі направилися саме до Тернополя. Хлопці навіть не сподівалися, що там на них вже чекатимуть правоохоронці, які оперативно встановили, який саме маршрут втечі обрали хлопці.

На центральному автовокзалі втікачів разом з працівниками ювенальної поліції зустрічали їхні родичі, які й забрали неповнолітніх. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини, #учень, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: