У Тернополі з’явиться Зал бойової слави

Опубліковано:
10 Листопада, 2017 о 14:13

До Дня Збройних сил України в Тернополі планують відкрити “Зал бойової слави”. Ідею запропонували військові 44-ої окремої артилерійської бригади.

Міська рада підтримала таку ініціативу і долучилася до фінансування. У залі слави, яка з’явиться у військовій частині, будуть фіксуватися здобутки військових з Тернопільщини.



Окрім цього, днями очільник Тернополя Сергій Надал вручив військовим 44-ої окремої артилерійської бригади відзнаки та грамоти з нагоди професійного свята – Дня ракетних військ та артилерії.

«Приємно, що одна з найвідоміших артилеристських бригад України – славна 44 бригада дислокується у Тернополі і асоціюється саме з Тернополем. Адже небайдужі тернополяни та міська рада допомагала частині відновити свою діяльність, купувала необхідні матеріали. А зараз наші Герої гідно виконують свій професійний військовий обов’язок у зоні АТО, – зазначив міський голова Сергій Надал. – Поки артилеристи стоять на сторожі, мирні українці можуть спати спокійно. Хай Господь береже Вас на полі бою!».

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #герой, #зал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: