У гості до київського мера їде Арнольд Шварценеггер (Фото)

Опубліковано:
9 Листопада, 2017

У гості до київського мера Віталія Кличка незабаром збирається ніхто інший, як відомий американський актор, колишній політик Арнольд Шварценеггер.

Цю інформацію він особисто підтвердив у відеозверненні, записаному напередодні із молодшим братом екс-боксера, Володимиром. У ролику він розповів, що вважає Кличка-старшого “генієм” з однієї причини – мовляв, тому під силу “зробити так, аби люди насолоджувалися сплатою податків”. Що саме має на увазі, залізний Арні так і не пояснив.

“Нам бракувало тебе сьогодні на тренуванні. Бо ти – справжній лідер, а нам сьогодні потрібне було трохи лідерства… Але скоро ми побачимося в твоєму місті, Києві”, – обмежився стислим коментарем Шварценеггер.


Цікаво, як буде чинний столичний мер приймати іменитого гостя – знаючи неймовірну любов до селфі та інтерв’ю, де він часто згадує колишні спортивні досягнення. Але його обов’язків ніхто не скасовував, тому наскільки “хлібосольно” зустрінуть актора, поки що неясно. Та й сам Кличко ще не робив ніяких заяв у відповідь.  

Слід відзначити, що зірка “Термінатора” неодноразово висловлював підтримку українцям, особливо під час Революції Гідності, а також виступав проти анексії Криму Росією.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Арнольд Шварценеггер, #віталій кличко, #київ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: