Учні одного з районних навчальних закладів зникли 7 листопада. Троє підлітків самовільно покинули заклад, не запитуючи дозволу у керівництва та педагогів. Двоє неповнолітніх живуть неподалік обласного центру, а третій – тернополянин, тож правоохоронці припустили, що вони попрямували туди.

Читайте також



13-річна дівчинка пішла з дому через кохання
У Тернополі шукають злодія, який обікрав храм (Відео)

На центральному автовокзалі у тернополі на втікачів разом з працівниками ювенальної поліції вже чекали їхні родичі. Об’єктом злочинних посягань хлопці не стали. Підлітків рідні забрали додому.

Виявилось, що причиною такого вчинку стало те, що напередодні в одного з учнів зникла чимала сума коштів. Про це від розповів товаришам. Хлопець настільки розсердився, що вирішив покинути навчальний заклад, двоє друзів пішли разом з ним.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автовокзал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини, #школяр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: