Одразу три звернення від місцевих жителів отримали поліцейські за останню добу. Всі вони самі впустили до своїх помешкань злодіїв. 

Читайте також



Шахраї і далі наживаються на довірливості
Щоб врятувати родича, тернополянка віддала гроші шахраям
На Тернопільщині жінка отримала у власність землю, підробивши на неї документи

За словами потерпілих, до них завітав чоловік, який представився працівником «Обленерго». Він розповів, що краянам необхідно здійснити заміну лічильника, оскільки він застарів. 86-річний пенсіонер не задумуючись впустив до помешкання шахрая. Зловмисник оглянув квартиру та в одній із кімнат попросив все забрати з комоду, адже в стіні необхідно буде зробити отвір.

Дружина потерпілого вийняла заощадження та поклала їх в книгу, яка знаходилась поруч, це і побачив крадій. За  свою «роботу» невідомий попросив  2 000 гривень, мовляв, якби пенсіонер був учасником бойових дій, то все б було безкоштовно. Пенсіонер сказав, що так і є та вийшов за підтверджуючим документом, чим і скористався аферист. Він витяг з книги всі кошти – 4000 гривень та 500 американських доларів. Повернувшись, дідусь не застав ні «газовика», ані власних заощаджень. Звернувся в поліцію.

За аналогічною схемою потерпіла ще одна місцева мешканка. Пенсіонерка втратила 6000 гривень. А от 75-річна тернополянка навіть не впустила незнайомця на поріг та заявила на підозрілого чоловіка в поліцію. Шахрая розшукують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: