У Тернополі троє відвідувачів ледь не розтрощили кафе після банальної суперечки

Опубліковано:
6 Листопада, 2017 о 23:13

Стався інцидент у Тернополі на бульварі Данила Галицького. Троє відвідувачів кафе розтрощили скло вхідних дверей та погнули два сміттєвих контейнера. Власники закладу оцінили збиткиу 15 тисяч гривень.

Читайте також



Побив і пограбував за те, що прихистила
У Тернополі розслідують причетність патрульних до побиття сироти
Тернополянка випадково стала очевидцем сімейної бійки

А почалося все з банальної суперечки. В кафе відпочивала компанія хлопців віком від 17 до 21 року. Як розповіли очевидці, спершу парубки сварилися, використовуючи ненормативну лексику. Не звертали вони уваги ні на зауваження відвідувачів та персоналу закладу, ні на те, що в залі були діти. Коли юнаки все ж вийшли в коридор, назад їх не впустили – люди зачинили двері. Один з хлопців впав на смітник та погнув його. Інший вхопив ще один контейнер та почав вибивати ним скло у вхідних дверях.

Власники викликали поліцейських. Дебоширів доправили у відділення, де в них взяли пояснення та відпустили. Хлопці кажуть, що сварки не пам’ятають, а пояснити своїх вчинків не можуть, бо були п’яні. Та за скоєне їм відповідати доведеться. Їм інкримінують статтю 296 частину 2 ККУ – хуліганство, вчинене групою осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #дебошир, #кафе, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: