«Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі» закликає тернополян прийти на іспит для влади

Опубліковано:
6 Листопада, 2017 о 17:53

Після масштабної всеукраїнського мітингу із вимогами до Верховної Ради, настав час перевірити чи витримає ця влада іспит на чесність. 

Сьомого листопада небайдужі українці перевірятимуть, чи проголосують депутати за закони, які закладуть фундамент змін в державі.



Декілька тижнів чекали на реакцію влади люди що прийняли участь в акції «Велика політична реформа» та парламент не спромігся дослухатись до громадськості. 

“Ми вимагаємо ухвалити закон і створити дієвий Антикорупційний суд, який зможе розглянути всі справи НАБУ. Прагнемо, аби скасували депутатську недоторканність і притягнули до відповідальності всіх посадовців, які продовжують свої темні справи, сховавшись за стінами Верховної Ради. Закон має бути однаковим для всіх, так само як і відповідальність за скоєні злочини!”, – заявляє координатор “Руху Нових Сил МИХАЙЛА СААКАШВІЛІ” на Тернопільщині Михайло Жирівський. 

Активісти вимагають також, щоб вибори до Верховної ради відбувались за відкритими списками, – українці самі мають визначати, хто гідний представляти їхні інтереси. Окрім цього, має бути скасована мажоритарна система, щоб до влади не потрапляли “гречкосії” та бариги, які йдуть в політику для власного бізнесу. 

Рух Нових Сил МИХАЙЛА СААКАШВІЛІ збирає усіх тернополян на всеукраїнську мобілізацію, для участі в акції 07 листопада під стінами Верховної ради на Площі Конституції! 06 листопада  о 23.50 виїзд на акцію в Київ, від ТЦ “Орнава” м. Тернопіль, вул. А. Живова 15а. Контакти за тел. +380682041005. Настав час не просто вимагати, а діяти! 

Усіх бажаючих просимо взяти з собою паспорт та речі, котрі необхідні в дорогу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жирівський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рух нових сил, #саакашвілі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: