33-річний житель Чортківського району знаходився на лікуванні в обласній лікарні Тернополя. Крім проблем зі здоров’ям на чоловіка чекала ще одна неприємність – зникла банківська картка.

Сталося це тоді, коли пацієнт виходив на медичні процедури. Свій гаманець необачно залишив на ліжку. Грошей у ньому не було, бо чоловік якраз витратив готівку на ліки. Однак там зберігалася банківська карта, а разом з нею – папірець  з пін-кодом. ЇЇ і поцупив злодій. Зняв з картки 6 тисяч гривень і витратив їх на свої потреби.

Чоловік навіть не одразу помітив пропажу. А через два дні захотів зняти готівку за картки, та її не було. Пам’ятав, що точно ніде не губив. Тож довелося телефонувати в поліцію. Зловмисника розшукали. Це судимий житель селища Великі Бірки. За скоєне крадію доведеться відповісти.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вкрали, #картка, #лікарня обласна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: