13-річна дівчинка пішла з дому через кохання

Опубліковано:
1 Листопада, 2017 о 20:59

13-річна жителька села Скала-Подільська Борщівського району пішла з дому, залишивши записку, в якій просила не розшукувати її. Сталося це 31 жовтня близько 12-ї години. Схвильована бабуся дівчинки звернулась у поліцію.

Декілька годин знадобилося правоохоронцям, щоб з’ясувати місце перебування та повернути додому неповнолітню. Правоохоронці оголосили дитину в розшук, почали спілкуватися з її друзями та знайомими, а також перевіряти місця, куди б вона могла піти. Під час проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що дев’ятикласниця, скоріш за все, поїхала в сусідню область.



 

Виявилось, що дівчинка в соціальних мережах познайомилася зі старшим на рік хлопцем з Рівненщини. Тривалий час вони переписувалися. А тоді неповнолітній розповів про свої почуття та запросив дівчину в гості. Тож, довго не роздумуючи, дитина зібрала речі та поїхала.

Зі Скали-Подільської автобусом доїхала до Тернополя. Тут пересіла на Рівненський автобус. Проте далеко від’їхати не встигла. Її затримали патрульні, які за Збаражем зупинили рейсовий автобус, в якому була дівчинка. Її висадили і тимчасово доставили до тернополя в притулок для неповнолітніх, де вона чекатиме приїзду родичів. Вихованням неповнолітньої займається бабуся, оскільки батьки за кордоном.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: