Як тернопільським школярам провести канікули, якщо на вулиці негода?

Опубліковано:
30 Жовтня, 2017 о 07:43

Психологи зазвичай радять школярам під час канікул більшість часу проводити на вулиці, на свіжому повітрі, гуляти у парку, помандрувати з сім’єю до лісу, щоб оздоровитися. Проте, цьогоріч на час канікул на Тернопільщині синоптики прогнозують складні погодні умови, тому багато часу на вулиці діти проводити не зможуть. Що ж тоді робити?

Читайте також



Скоро у Тернополі хоча б школярам буде тепло
Що кажуть батьки тернопільських школярів про обов’язкову вакцинацію дітей?

Треба зайнятися улюбленою справою, на яку під час навчання завжди бракує часу, але вона приносить задоволення. Наприклад – можна почитати книгу, яку давно відклали, або ж допомогти матері  спекти смачний пиріг, або разом з батьком прибрати у гаражі і так далі. Звичайно, ж варто відвідати родичів, близьких. Під час канікул дітям просто треба відволіктися від навчання, від буденних справ. Неодмінно треба добре висипатися, сон має тривати не менше 8 годин на добу. А найважливіше, – стверджують психологи, щоб хлопці і дівчата під час відпочинку не витрачали дорогоцінний час на телефони, гаджети, комп’ютерні ігри і так далі, мозку треба дати можливість відпочити.

Крім того, батькам школярів, рятувальники рекомендують  провести бесіди з дітьми, щоб вони обережно поводилися з сірниками, та приладами, які можуть спричинити пожежу, особливо актуально це для тих, хто залишає синів і дочок вдома самих під час канікул.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #канікули, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #учень, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: