У неділю мешканці області обиратимуть чотирьох “війтів” і майже сотню депутатів

Опубліковано:
28 Жовтня, 2017 о 09:43

29 жовтня на Тернопільщині у чотирьох об’єднаних територіальних громадах відбудуться вибори. Зокрема у виборчому процесі братимуть участь жителі чотирьох районів: Зборівського, Лановецького, Хоростківського та села Саранчуки Бережанського району, – пише За Збручем. 

У районах вибори відбуватимуться за партійними списками,  у селі Саранчуки – в одномандатних округах. До складу Зборівської ОТГ увійде 14 сільрад Зборівського та 2 – Козівського району. До Лановецької громади приєднається 4 сільські ради: Загірцівська, Краснолуцька, Юськовецька і Якимівська. До Хоростківської міської ОТГ долучиться  5 сільських рад Гусятинщини та одна – Теребовлянщини. А щодо Саранчуківської ОТГ, то вона  об’єднає теж 5 суміжних сільських рад.



«На виборах 29-го жовтня жителі об’єднаних територіальних громад обиратимуть трьох голів, а також одного сільського голову і 93 депутати. Окрім цього, відбудуться вибори трьох старост у Збаразькому районі. Щодо виборчого процесу, то він не дуже активний. Спостерігається пасивна позиція з боку кандидатів, ми помітили навіть певне ігнорування своїх виборців. Однак в загальному можна стверджувати, що до проведення виборів ОТГ готові», – розповідає юрисконсульт ТОО ВГО «Комітет виборців України» Володимир Курило.

Нагадаємо, сьогодні день тиші. Відповідно, будь-яка агітація заборонена.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: