Тернопільська легкоатлетка представлятиме Україну на континентальних змаганнях у Словаччині

Опубліковано:
28 Жовтня, 2017 о 08:43

Тернопільська спортсменка Наталя Стребкова перемогла на чемпіонаті України з легкої атлетики і тепер представлятиме Україну на європейських змаганнях.

Чемпіонат України з легкоатлетичного кросу серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків та команд ДЮСШ і СДЮШОР тривав 2 дні у Сумах в парку «Басівський». На дистанціях від 1 до 10 км, силами мірялися 400 юнаків та дівчат 2002 р.н. до дорослих. Студентка ТНПУ ім. В.Гнатюка, майстер спорту міжнародного класу Наталія Стребкова (ШВСМ, ФСТ «Динамо», тренери Ігор Сташко та Олександр Степанюк) у змаганнях серед молоді до 23 років, подолала дистанцію 6 км з часом 20.42,0 сек, та виборола першість.



Всього Тернопільщину на змаганнях на чемпіонаті України  представили 13 легкоатлетів-вихованці Бережанської, Збаразької, Зборівської та обласної ДЮСШ, які в командному заліку серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл України посіли 4-ту сходинку.

Це був відбірковий турнір, де визначали кращих спортсменів, аби зарахувати їх до національної збірної України. Уже 10 грудня збірна візьме участь в континентальній першості з кросу у Словаччині у місті Шаморин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стрибкова, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: