Президент нагородив лікаря з Тернополя за допомогу атовцям

Опубліковано:
26 Жовтня, 2017 о 08:43

Президент України Петро Порошенко нагородив відзнакою «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» лікаря-стоматолога Тернопільського обласного комунального лікарсько-фізкультурного диспансеру Михайла Могитича. Медик став волонтером, відколи на сході України почалися військові дії, адже вважає, що кожен має долучитися до перемоги своєї держави, а не стояти осторонь.    

Михайло Могитич закінчив із червоним дипломом Львівський медичний інститут за спеціальністю стоматологія, є членом Одеського клубу імплантологів, членом Асоціації імплантологів України. Він лікував чимало знаних українських спортсменів, тому його відзначив і президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка.



Також за активну волонтерську діяльність у зоні АТО Михайло Могитич отримав перемогу в номінації «Герой спортивного року 2014», номінувала його Тернопільська облдержадміністрація. Має відзнаки 6 ОМПБ «Збруч» до першої річниці створення батальйону, «Патріот України» до другої річниці створення, «За жертовність та любов до України» від Глави УПЦ КП патріарха Філарета, нагороджений подяками командування 6 ОМПБ і батальйону ВДВ, почесною відзнакою командування оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».

Колеги-лікарі запевняють, що Михайло Могитич вартий усіх цим нагород, адже щиро і сумлінно допомагає бійцям АТО і вірить, що спільні зусилля допоможуть швидше завершити цю війну.

За матеріалами ОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #могитич, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Президент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: