У Великих Гаях пройшов Кубок з міні-футболу серед працівників органів місцевого самоврядування

Опубліковано:
26 Жовтня, 2017 о 12:43

У селі Великі Гаї Тернопільського району провели Кубок з міні-футболу серед команд працівників органів місцевого самоврядування. Участь взяли команди з району та об’єднаних територіальних громад. Захід приурочили 75-літтю створення УПА. Зокрема, змагалися: команди Тернопільської районної ради, відділу освіти Тернопільської РДА, Великогаївської та Байковецької ОТГ. Хто з ким мав мірятися силами – визначали методом жеребкування. У півфіналах результати були такими: Великогаївська ОТГ – Байковецька ОТГ – 1:3, Тернопільська районна рада Відділ освіти Тернопільської РДА – 1:3.

Третє місце посіли працівники Великогаївської ОТГ, перемігши суперників з Тернопільської районної ради з рахунком 4:1.  А перемогу здобули байківчани, які з рахунком 1:0 виграли від команди відділу освіти Тернопільської РДА.



Переможцям дісталися кубки і грамоти. А голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман подарував командам Тернопільської районної ради, Байковецької ОТГ та відділу освіти Тернопільської РДА дерев’яну карту Великогаївської об’єднаної територіальної громади на згадку про перший кубок з міні-футболу, який пройшов у Великих Гаях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: