Тернопільські школярі об’єдналися і допомогли безпритульним собакам

Опубліковано:
24 Жовтня, 2017 о 10:13

Учні багатьох тернопільських навчальних закладів об’єдналися і допомогли безпритульним собакам. Вони зібрали харчі та інші необхідні речі та привезли їх у притулок для собак у село Дичків.  Про благодійну акцію школярів на своїй сторінці у Facebook написала волонтер Аліна Кошельовська.

«Хочемо подякувати педагогам та учням ТСШ № 7, ТНВК «Школі – колегіуму Патріарха Йосифа Сліпого», ТЗОШ №19, 21, 24, 26, 27, ТСЗОШ І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов, ТСЗОШ І з поглибленим вивченням економіки, ТНВК «Школі – медичному ліцею №15» та Міському учнівському парламенту «Наснага», які долучились до Всеукраїнської благодійної акції «Happy Гав для Сірка» організованої Благодійним фондом «Щаслива лапа» в рамках проекту «Біоетика». Завдяки акції наші пухнастики отримали від діток велику кількість (можете вказати кг) корму, круп та ліків! 
Дякуємо за небайдужість та допомогу!
Дякую батькам, за те що виховують таких діток- майбутнє для нас!!!!!!!», – зазначає Аліна Кошельовська.



null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтер, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини, #школяр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: