У шахрайстві підозрюють трьох працівників Укрзалізниці з Тернопільщини

Опубліковано:
24 Жовтня, 2017 о 09:13

Троє співробітників Укрзалізниці створили власне злочинне угрупування.  Вони за допомогою електронно-обчислювального обладнання підприємства незаконно змінювали маршрути міжнародного телефонного трафіка в обхід міжнародних центрів комунікації.

Використовуючи неліцензійне програмне забезпечення та комунікаційне обладнання Укрзалізниці, шахраї змінювали оригінальні номери абонентів і видавали міжнародний телефонний трафік за місцеві телефонні розмови. Таким чином аферисти завдали близько 250 тисяч гривень збитків.



В робочих кабінетах та помешканнях зловмисників під час обшуків вилучено комп’ютерну техніку, документи “чорної” бухгалтерії й електронні носії даних. Особи інших учасників злочинної схеми правоохоронці встановлюють.

Кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 361 ККУ – незаконне втручання в роботу електронно-обчислювальних машин, систем та комп’ютерних мереж.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: