За забруднення доріг каратимуть штрафами та громадськими роботами

Опубліковано:
11 Жовтня, 2017 о 08:13

На Тернопільщині триває збір урожаю. У поліції нагадують, що вивозячи збіжжя та овочі з полів, згідно Законодавства, землевласники та землекористувачі повинні облаштувати з’їзди та виїзди з твердим покриттям.

Читайте також



Підпалив листя? Отримав штраф!

У випадку пошкодження автомобільних доріг та виносу бруду законодавством передбачена відповідальність. Згідно статті 139 КУАП за пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів, створення перешкод для руху тягнуть за собою накладення штрафу на громадян у розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин. Також відповідатимуть посадові особи, які відповідають за технічний стан, обладнання, експлуатацію транспортних засобів, утримання автомобільних доріг та вулиць, громадяни-суб’єкти господарської діяльності. За це передбачено накладення штрафу у розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: