Загибель військового: нещасний випадок чи самогубство?

Опубліковано:
29 Вересня, 2017 о 10:13

Внаслідок чого відбувся вибух гранати РГД-5 і чи був це нещасний випадок, а чи, може, самогубство – зараз з’ясовуть слідчі. У поліції кваліфікували подію, як необережне поводження із вибуховими пристроями. Однак, в те, що військовий міг підірвати себе сам, не вірять ні рідні, ані друзі загиблого.

Нагадаємо, вибух стався на приватному подвір’ї у Великій Березовиці близько 13.00 26 вересня. Загиблому Ростиславу був 31 рік. Загиблий – поліцейський роти поліції особливого призначення головного управління нацполіції в області. В органах внутрішніх справ – з 2006 року. Служив в АТО у 2015 році, де отримав контузію. Чоловік саме проходив обстеження комісії, яка приймає рішення про комісування за станом здоров’я. У 2016 році Ростислав Кулик отримав відзнаку Президента України Петра Порошенка “За участь в антитерористичній операції”. На власній сторінці у соцмережах Ростислава багато фото в камуфляжі – із зони бойових дій.



Читайте також

Підірвався з необережності (Відео)

У загиблого залишилася 9-місячна донька Жасмин та дружина, яка працює в поліції, яка зараз перебуває в декретній відпустці. Сусіди шоковані тим, що сталося. Вони кажуть, що свою донечку чоловік просто обожнював. Сім’я жила дружньо. Проживали в Березовиці, але поки робили ремонт, жили в батьків в Тернополі. Ростислав мріяв добудувати будинок та народити з дружиною сина.

Не вірять у те, що це самогубство, і друзі загиблого. Вони розповідають про нього, як про веселу, доброзичливу і позитивну людину, яка мала багато планів на майбутнє. Нещодвно лише святкували 30-річчя Ростислава.

Сусіди розповіли, що ще за годину до трагедії бачили Ростислава по дорозі до магазину. Щодня Ростик був в Березовиці з майстрами, друзями, часом приїздила і дружина. Але того для чоловік був сам. Що призвело до нещастя – поки не відомо. Випадок розслідують у поліції.

За матеріалами сайту 20 хвилин

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #граната, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: