«Наша сила в нас самих»: відбувся перший Форум депутатів УГП

Опубліковано:
28 Вересня, 2017 о 17:53
Понад 70 депутатів рад різних рівнів взяли участь у Форумі Української Галицької Партії, що вперше пройшов у Львові минулої суботи. Тернопільщину представляли депутати з Бучацької, Чортківської, Козівської районних рад, Козівської селищної ради та Трибухівської сільської ради. Зібрання влаштували для того, щоб активізувати роботу депутатів на місцях та стимулювати до впровадження локальних ініціатив.

— Наша команда депутатів УГП — одна з найкращих. Кожного дня депутати працюють у своїх громадах над втіленням нових ідей та ініціатив. Форум став майданчиком для комунікації, обміну ідеями, ініціативами, досвідом, а також найголовніше — збагачення новими враженнями та напрацюваннями. Під час форуму депутати спілкуватися між собою, отримали практичні навички щодо роботи з мешканцями та висвітлення в медіа своєю діяльності, а також працювали в групах, — розказує координаторка Форуму, активістка УГП Ірина Моряк.



Голова Тернопільської  міської організації Української Галицької Партії Ірина Яремчук зазначає, що була дуже продуктивна робота в групах, працювали по напрямках: економіка, освіта, відкритість місцевих рад та децентралізація. В кожній робочій групі депутати визначили по три найпроблемніших питання та напрацювали по три ініціативи, які збираються втілити ближчим часом, аби розв’язати нагальні проблеми.

— Окрім іншого, також запам’ятався виступ сільського голови Котівки Івана Верижака. Він показав дуже добрий приклад, як в маленькому населеному пункті, де є 2000 мешканців, реалізувати дуже багато хороших ініціатив. Це і сортування сміття, і встановлення футбольного майданчика, і встановлення спортивного майданчика. Що цікаво, він відразу вказав чіткі правила і працівники сільської ради, які до того приходили на роботу не зовсім вчасно, тепер чітко працюють з 8.00 до 17.15. До його приходу було багато випадків, коли сільські чиновники зловживали становищем, земельні ділянки виділялись непрозоро. Зараз вони виділились бійцям АТО, а тоді вже змогли звертатись всі інші. Все було чітко, прозоро, тому в селі йому дуже довіряють. Це хороший приклад для інших, — розповідає Ірина Яремчук.

Загалом активісти кажуть, що Форум депутатів УГП — це хороша можливість продуктивно попрацювати, обмінятись досвідом та розробити нові ініціативи.

Оксана Войтків

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 
null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп, #форум
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: