На Фабричній у Тернополі неповнолітнім продавали сигарети

Опубліковано:
28 Вересня, 2017 о 13:43

21 вересня інспекторами муніципальної поліції спільно з працівниками патрульної поліції та Тернопільського відділу поліції під час обстеження виявлено та зафіксовано факт продажу сигарет неповнолітній особі у магазині по вул. Фабрична, – пише Тернопіль Наживо.

За даним фактом оформлено адміністративні матеріали за ч.2 ст. 156 КУпАП.
До слова, за порушення правил роздрібної торгівлі тютюновими виробами продавець понесе адміністративну відповідальність у виді накладення штрафу в розмірі від 510грн. до 1700 грн. Крім того, матеріали по даній справі буде направлено в Головне Управління ДФС в Тернопільській області для прийняття рішення про анулювання суб’єкту господарювання ліцензії на роздрібну торгівлю тютюновими виробами. 



Закликаємо продавців об’єктів торгівлі під час продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, у разі виникнення сумніву щодо досягнення покупцем 18- річного віку, вимагати документ, що посвідчує вік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #сигарети, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: