У самому центрі Тернополя на перехресті вулиць Руська та бульвару Шевченка у Тернополі зіткнулося автомобілі «BMW» та «Peugeot». Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора близько дев’ятої ранку.

Читайте також



П’яний водій ВАЗу в’їхав у дерево
Три тижні в комі після ДТП

Причина ДТП – водій «BMW», порушивши правила, поїхав під знак, який забороняє рух механічних транспортних засобів зі сторони вулиці Бандери. Інша іномарка виїжджала з бульвару Шевченка на центральну дорогу. Чому автомобілі зіткнулися має встановити слідство. У поліції також з’ясовують, який автомобіль порушив правила проїзду регульованого перехрестя. В результаті удару обидва транспортних засоби вилетіли на тротуар. На щастя, перехожі не постраждали.

В результаті зіткнення постраждав водій  «Peugeot». Йому до приїзду швидкої першу допомогу надали перехожі. Стан ушкоджень чоловіка наразі невідомий. Кермувальник іншого авто суттєвих травм не отримав.

За матеріалами управління ДСНС в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: