Вперше за 25 років у Тернополі оновили діагностично-інфекційне відділення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні

Опубліковано:
27 Вересня, 2017 о 13:13

У Тернополі відкрили оновлене діагностично-інфекційне відділення дитячої лікарні. Як зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал, це відділення є важливим для міста, адже тут лікують дітей із захворюваннями органів дихання. Зокрема, лише минулого року у ньому було проліковано понад 1500 пацієнтів.

null

 



null

– Вперше за 25 років це відділення капітально відремонтовано. Причому оновлено не тільки палати, коридор, але і ліжка, і меблі та інше обладнання, – розповідає міський голова Сергій Надал.

Цього року на ремонт дитячої лікарні та поліклінік виділено майже 3 млн. грн. Паралельно з цим триває дооснащення лікарні найсучаснішою апаратурою. 

null

 

null

Зокрема, придбано апаратури на понад 1 млн. грн. та продовжується повна комп’ютеризація всіх дитячих поліклінік.

– Також зараз триває ремонт інфекційного відділення на Сонячному масиві, який фінансується міським бюджетом та Державним фондом регіонального розвитку, – додає Сергій Надал.

null

Фото: Тернопільська міська рада

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #діагностика, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: