На Тернопільщині підприємець підробила документи про готовність до експлуатації закладу громадського харчування

Опубліковано:
26 Вересня, 2017 о 20:43

Чортківською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 358 КК України (підроблення документів)  за  фактом підробки підприємцем декларації про готовність об’єкта до експлуатації.

Читайте також



На Тернопільщині прокуратура повернула ставок громаді
«Кубок Галицького лева» виборола команда УГП Чортківщини

Встановлено, що підприємець м. Чорткова  при введенні  приміщення кафе вартістю 650 тис. грн.  в експлуатацію, внесла неправдиві відомості в декларацію про готовність цього об’єкта до експлуатації.  У її документах  вказано факт укладення договору та перерахування коштів до міського бюджету для розвитку інфрастуктури міста, якого насправді не було.  Надалі неправдиву  декларацію, з метою уникнення сплати коштів до міського бюджету,  підприємець подала в Державну архітектурно-будівельну інспекцію в Тернопільській області.

Розслідування провадження триває. Вживаються заходи представницького характеру щодо стягнення коштів до міського бюджету.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: