Таксист кермував більше 8 місяців з посвідченням померлої людини

Опубліковано:
22 Вересня, 2017 о 10:43

Таксист із села Колодно Збаразького району понад 8 місяців їздив із чужим посвідченням водія. Більше того, виявилось, що справжній власник документу помер ще 2 роки тому. Виявили цей факт правоохоронці випадково.

До них надійшла інформація, що водії таксі, ймовірно, перебуває у стані наркотичного сп’яніння. Патрульні отримали орієнтування на марку та номер авто і зупинили його. Водію запропонували пройти медогляд, а також перевірили його документи. Увічі впало фото, яке не відповідало зовнішньому вигляду кермувальника. Згодом виявилось, що власник прав помер ще два роки тому. А використовував його у своїх цілях однокласник.



Крім цього, даного таксиста ще в січні цього року позбавили прав керування автівкою відповідно до статті 130 КуПАП за водіння транспортного засобу у стані алкогольного сп’яніння. Тож після того, як збаражчанин втратив власний документ, він вирішив скористатися документом товариша, який зберігав у себе.

 Проїздивши з чужим посвідченням, водій таксі зібрав декілька штрафів за порушення правил дорожнього руху. Однак продовжвати видавати себе за іншу людину чоловік більше не зможе. Документ вилучили, автівку помістили на арештмайданчик. Порушнику інкримінують статтю 126 частину 3 КуПАП – керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #мрець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посавтка, #таксі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: