На Тернопільщині зварили понад 100 видів борщу: промовисті кадри
Більше сотні видів борщу у вихідні готували в містечку Борщів на Тернопільщині. Там відбувся один із найсмачніших фестивалів осені з однойменною назвою “Борщ їв”. Для місцевих ця страва – справжній культ і традиція. Сімейні рецепти борщів’яни передають із покоління в покоління.
Читайте також
Львівський з буряком, полтавський з галушками, а також з грибами, чорносливом і навіть з вишнями – стільки видів українського борщу важко навіть уявити. Місцеві господині не лише вражають гостей незвичними смаками, а й радо діляться рецептами.
Скуштувати національної страви на фестиваль з’їхались гості з усієї України, а також з Литви і Польщі. Аби борщу вистачило на всіх, його варили у велетенському казані на центральній площі міста.
Про традиції національного фестивалю – дивіться у сюжеті каналу 24.
Останні новини:
- «Потрібно повернути демократію», – Кличко назвав 5 кроків, як відновити довіру до влади та прихильність світу до України
- Графік відключення світла на 9 грудня на Тернопільщині
- Кількість загиблих внаслідок ворожої атаки у Тернополі зросла до 38 осіб
- 9 млрд на дороги до «Буковеля» замість підвищення зарплат військовим