На Тернопільщині зварили понад 100 видів борщу: промовисті кадри

Більше сотні видів борщу у вихідні готували в містечку Борщів на Тернопільщині. Там відбувся один із найсмачніших фестивалів осені з однойменною назвою “Борщ їв”. Для місцевих ця страва – справжній культ і традиція. Сімейні рецепти борщів’яни передають із покоління в покоління.

Читайте також

Патріотичний Першовересень у Борщеві
 «Борщівська вишиванка»: Це вишиття для мене, як бальзам… (Фоторепортаж)

Львівський з буряком, полтавський з галушками, а також з грибами, чорносливом і навіть з вишнями – стільки видів українського борщу важко навіть уявити. Місцеві господині не лише вражають гостей незвичними смаками, а й радо діляться рецептами.

Скуштувати національної страви на фестиваль з’їхались гості з усієї України, а також з Литви і Польщі. Аби борщу вистачило на всіх, його варили у велетенському казані на центральній площі міста.

Про традиції національного фестивалю – дивіться у сюжеті каналу 24.

Останні новини: