Неповнолітня тернополянка впала у кому після страшної ДТП

Опубліковано:
11 Вересня, 2017 о 17:13
Батьки 17-річної Діани Тригуби з Тернополя просять усіх небайдужих людей допомогти врятувати життя дівчини. 22 серпня вона потрапила у ДТП, будучи пасажиром легкового автомобіля і з тих пір не приходить до тями.

На даний момент вона перебуває в обласній дитячій лікарні у реанімації. Стан її дуже важкий: в результаті аварії Діана отримала поєднану закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку по типу дифузного оксонального ушкодження. Лікарі діагностували у неповнолітньої тернополянка також церебральну кому 2-го ступеня,  субдуральну гідромасу правої лобно-тім’яної ділянки, перелом 5-7 ребер справа  та закритий перелом середньої третини правої плечової кістки зі зміщенням.Витрати на лікування Діани обходяться батькам від 2500 гривень у день.«Усіх небайдужих просимо допомогти. Кожна гривня – шанс врятувати їй життя. Не будьте байдужими до чужого горя, адже від цього не застрахований ніхто. Ми всі віримо в її перемогу над хворобою», – пишуть рідні Діани та просять переказувати кошти на банківську картку батька дівчини – Івана Миколайовича Тригубу:ПАТ “Приватбанк” картка номер: 4149497853772152. Контактний номер батька: 0974515818 (Іван).



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дівчина, #допомога, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: