Тернополянин на шоу «Топ-модель по-українськи» пограв м’язами перед Аллою Костромічовою

Опубліковано:
6 Вересня, 2017 о 10:43

Тернополянин Тарас Ковальчук не потрапив у топ-40 учасників шоу “Топ-модель по -українськи”. Проект розпочався у п’ятницю 1 вересня, – пише Доба

Цікаво, що хлопця показали лише в одному із епізодів шоу. Чому саме його не взяли у проект — невідомо. Проте, тернополянин вразив суддів своєю фізичною підготовкою. Алла Костромічова навіть захотіла доторкнутись до пресу хлопця. 



Нагадаємо, що Тарас прагнув потрапити на проект, щоб отримати професійні уміння та безцінний досвід. За кілька років він змінив себе і своє тіло. 

— Вперше я переступив поріг спортзалу близько чотирьох років назад, але на початку це було вивчення невідомого. Я вчився правильно виконувати вправи, та розбирався у харчуванні і спортивних добавках. Дуже важливо розбиратись у тому чим ти займаєшся, або знайти людину яка розбирається і зможе тобі все пояснити. Зараз я працюю персональним тренером, я отримую колосальне задоволення, коли люди змінюються в кращу сторону, знаючи що в цьому є частинка моєї заслуги. Стараюсь допомагати людям змінитись не лише зовні, а і всередині. Намагаюсь відгородити їх від шкідливих звичок, пояснюю мінуси, і підкреслюю плюси здорового способу життя, – наголошує хлопець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ковальчук, #костромічова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: