Остання доба в області була гарячою в прямому розуміння. Протягом неї 9 разів вогнеборці виїджали на виклики.

Вночі горіла квартира в одному з будинків у Кременці. Вогонь знищив меблі, телевізор, вікна, двері та речі домашнього вжитку, пошкодив облицювання стін сусідньої кімнати та коридору. Під час пожежі двоє осіб отруїлись чадним газом.



Житловий будинок горів і в селі Медведівці Бучацького району. Вогнем знищено електричний бойлер. Ймовірна причина події – коротке замикання електропроводки електричного бойлера.

Читайте також

За самовільне спалювання сухої трави – штраф
За останній тиждень – дві смерті від куріння в ліжку

У селищі міського типу Товсте Заліщицького району горіла господарська будівля. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 10 метрів квадратних, знищено 500 кілограмів соломи. Під час гасіння вдалось врятувати господарську та житлову будівлі.  

Пожежа електрощитової виникла у селі Криве Козівського району. Ймовірна причина її виникнення– замикання електропроводки. 

У Тернополі на вулиці Миру горів сміттєвий контейнер. Загорання ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го ДПРЗ Управління.

А в селах Шупарка і Ланівці Борщівського району, а також поблизу Чорткова горіли пожнивні залишки та суха трава.

За матеріалами управління ДСНС в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: