Очільник Тернополя привітав підприємців напередодні професійного свята

Опубліковано:
2 Вересня, 2017 о 11:13

Кращих підприємців міста нагородили в Тернополі. Нагадаємо, що День підприємця в Україні традиційно відзначають у першу неділю вересня.

Урочистості відбулись у міській раді Тернополя. Відзнаки людям, які долучаються до розвитку міста, вручив очільник Тернополя Сергій Надал.



Читайте також

Велике інтерв’ю міського голови Сергія Надала напередодні Дня Тернополя

 – Сьогодні завдяки Вашій діловій ініціативі у Тернополі створюються робочі місця, налагоджується цивілізована торгівля, місто розбудовується та розвивається, наповнюють державний та місцеві бюджети, – зазначив міський голова. – Велика подяка підприємцям, які започаткували і підтримують численні ініціативи з допомоги нашим військовим, хто піклується про поранених на полі бою, підтримує родини тих, хто сам відстоює сьогодні зі зброєю в руках нашу свободу. Зі свого боку мерія робить все можливо, щоб відкрити та розвивати свою справу у Тернополі було максимально просто. Адже головним принципом у відносинах між містом та підприємницьким середовищем повинна бути тісна співпраця та партнерство.

Також Сергій Надал побажав усім підприємцям щастя, здоров’я, достатку та миру.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємець, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”
14:37, 25 Червня, 2024

Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: