Незабаром жителі Тернопільщини матимуть доступ до інформації про власників і орендарів землі

Опубліковано:
1 Вересня, 2017 о 16:43

Незабаром уся необхідна інформація про власників та орендарів землі в Україні буде доступна кожному українцю. Дані в реєстрі оновлюватимуть за результатами регулярного моніторингу. Уже з 1 вересня органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування обмінюватимуться інформацією, що дасть змогу  регулярно оновлювати дані. 

Читайте також



Де на Тернопільщині невдовзі буде містечко АТОвців
Катастрофа на Тернопільщині: у Підволочиському районі піднімається земля (Відео)

Загалом можна буде побачити інформацію про склад земель, кількість землевласників та землекористувачів, середній розмір земельних ділянок, їх реєстрацію, кількість та площі ділянок, переданих в оренду, наданих в користування та переданих у власність громадянам безкоштовно, а також суми нарахованих та  сплачених платежів за користування землею. Про це повідомляю прес-служба уряду України.

«Я вважаю, що це дуже добре. Ми, українці, повинні знати і бачити, хто є власником землі, хто її орендує, скільки землі належить тій, чи іншій людині, скільки вартує користування тією чи іншою ділянкою. Маю у селі багато паїв, тому це для мене важлива інформація. Земля – це найбільша спільна цінність нашого народу, то ж інформація про неї має бути відкритою», – каже тернополянин Микола Вільчак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #земля, #інформація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реєстр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: