34-річний наркозалежний тернополянин разом зі своєю подругою саме лікуються від наркозалежності. Проте чоловік не лише не планував відмовлятися від шкідливої звички, а й заготовляв опій. Речовину, а також макову соломку вилучили у нього співробітники управління протидії наркозлочинності Тернопільщини під час санкціонованого обшуку в його квартирі.

Читайте також



Подробиці розслідування: водій, який у травні збив студентку, був під кайфом
У Тернополі затримали наркоторговців

2,5 кілограми подрібненої макової соломки були закатані у скляні банки. Також у помешканні наркозалежного знайшли шприци із 8 грамами ацительованого опію та пів грама прекурсору – хімічної речовини, яку використовують для синтезу наркотику. Тернополянину інкримінують частину 2 статті 309 ККУ. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

25-річна співмешканка зловмисника, як з’ясувалося, є громадянкою Росії і порушила правила перебування в Україні. В рамках проведення операції «Мігрант» на жінку було складено адмінпротокол за статтею 203 КупАП – порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України. Видворити порушницю з території України допоки не можливо, адже в суді щодо неї розглядаються три кримінальні провадження за вчинення наркозлочинів та сутенерство.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримінал, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: