Подорожуючи Індією, помітила, що у цій країні, незалежно від штату, популярні жовто-блакитні кольори. І коли я очима «наштовхувалася» на рідні моєму серцю барви, то щоразу згадувала про Україну (зокрема – прапор). Пишу це без зайвої патетики. Хто був довгенько за кордоном, може підтвердити, що далеко від Батьківщини дуже чуттєво сприймається все, що викликає асоціації з тим краєм, звідкіля ти приїхав.

На відміну від країни-агресора (не можу назвати її сусідом, бо це надто добре для неї слово), де бояться жовто-блакитного кольору, як дідько ладана, індійці «дивляться» глибше. Адже у поєднанні ці два кольори дають зелений. Відомо, що в кольоротерапії це колір спокою, миру, зцілення. На підтвердження своїх слів, пропоную добірку світлин, які зробила в Бхараті (первісна назва Індії). Це ще раз говорить про спорідненість наших з ними душ.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #індія, #колір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прапор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: