Жахлива смерть у Зборівському районі: у ставку знайшли труп жінки

Опубліковано:
21 Серпня, 2017 о 16:43

У селі Калинівка Зборівського району 20 серпня  місцевий житель у ставку ним знайшов тіло невідомої особи. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та співробітники управління ДСНС в області. Тіло було на глибині 2 метри. Звідти його дістали водолази.

За словами експертів, загибла – жінка 25-35 років, 163 сантиметри зросту, середньої статури, світло-русяве волосся середньої довжини. Була одягнута у світлі шотри та футболку. На вухах – сережки жовтого кольору у вигляді жука. Перед смертю жінку, очевидно, били. Під час огляду трупа виявлено тілесні ушкодження – рани верхньої та нижньої губ, а шия була обмотана полімерною стрічкою. В футболку був замотаний камінь вагою 14 кілограмів.



Правоохоронці просять допомогти встановити особу загиблої. Номери телефонів у  Тернополі (0352) 27- 12-45,  27-12- 58, 067 4716623  або 102.

Моторошне фото можна переглянути ТУТ (18+)

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #водойма, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: