Тернопільські вчителі будуть отримувати більшу зарплатню?

Опубліковано:
20 Серпня, 2017

Днями прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив про старт програми «Нова українська школа» і про підвищення посадових окладів українських педагогів з 1 вересня.

Читайте також

Тернопільські школярі вчитимуться 6 триместрів?

Раніше посаду вчителя вищої категорії була віднесена до 12-м тарифним розрядом з посадовим окладом 2 830 грн. А з 1 січня 2017 року відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 14.12.2016 №974 «Про внесення зміни у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 №1298» посаду вчителя вищої категорії підняли до 14-го тарифного розряду з посадовим окладом 3 872 грн.

Вже з 1 вересня 2017 року планується збільшення посадових окладів педагогів усіх закладів освіти, які фінансуються за рахунок державного та місцевих бюджетів. Слід зазначити, що органам місцевого самоврядування надано право приймати власне рішення про таке зростання тарифних розрядів педагогічних працівників закладів освіти, що фінансуються за рахунок місцевих бюджетів, до 1 вересня 2017 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчитель, #зарплата, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оклад, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: