Що ж придбали за кошти, виручені з концерту британського рок-хору у Тернополі?

Опубліковано:
18 Серпня, 2017

Аби випускники інтернатів Тернополя та Тернопільської області почали навчальний рік із необхідними речами, представники благодійного фонду «Майбутнє сиріт» влаштували концерт британського рок-хору. Під час виступу вдалось зібрати 23 тис. 500 грн., – пише Терен.

– Ми вже закупили кухонне приладдя для випускників, – розповідає керівник фонду Андрій Назаренко. – Коштів повністю вистачить для придбання усіх інших речей першої необхідності. То ж випускники матимуть можливість почати самостійне життя з комфортом.

Читайте також

Екс-тернополянка везе до рідного міста рок-хор з Лондона

Нагадаємо, рок-хором із Лондона керує екс-тернополянка Христина Дмитрик, яка протягом 6 років співпрацює з БФ «Майбутнє сиріт». На виступ до Тернополя понад 60 учасників хору приїхали за власний кошт.

– Дякую кожному хто долучився до Благодійного концерту Rock Choir London Christina Laroque, – додає Андрій Назаренко. – Це був мій перший масовий захід. Було важко і жарко, хвилювався сильно, але завдяки підтримці енергетика свята була на хорошому рівні. Діти з дитячих будинків отримали позитивні враження від особистої участі в нашому концерті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дмитрик, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: