У монастирі біля Тернополя створили притулок для жінок у безвиході

Опубліковано:
10 Серпня, 2017

У селі Драганівка біля Тернополя є монастир францисканок Матері Божої Неустанної Помочі. Сестри-служебниці облаштували тут притулок для вагітних жінок і малих дітей та приймають усіх, хто не має можливості жити в своїх родинах, і тих, які не взагалі не мають, де жити.

Читайте також

На Тернопіллі завершив роботу Всеукраїнський молодіжний табір «Вірля-2017» (Фото)
В Свято-Юріївській обителі на Кременеччині молились за воїнів АТО (ФОТО)

Притулок заснували 15 липня 2015 року. Цього дня сюди прибула перша вагітна жінка, яка до цього жила в петриківському сиротинці. Сьогодні тут перебуває 5 жінок і 6 дітей. За більш, ніж півтора року у закладі жило 10 жінок і дітей. Заклад забезпечує і жінок і їх дітей харчуванням, одягом, ліками й усіма необхідними засобами.

Будинок створено на честь святої Беретти Моллі. Жінка, маючи 3 дитини, погодилась народити четверту і померла під час пологів. Схожих притулків немає ніде більше на Тернопільщині.

За матеріалами сайту Терен.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вагітна, #драганівка, #монастир, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #притулок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: