Сімдесят років разом: подружжя з Тернопільщини відсвяткувало «благодатне» весілля

Опубліковано:
8 Серпня, 2017 о 14:43

92-річний Мирослав та 87-річна Ганна Біркові зі Збаража, щона Тернопільщині, стали своєрідними рекордсменами-довгожителями. Подружжя прожило разом 70 років і днями відсвяткувало своє «благодатне» весілля, повідомляє кореспондент PRESS-ЦЕНТР із посиланням на ТСН.

Побралися Ганна та Мирослав далекого1947 року. Йому тоді було 22, а їй заледве виповнилося 17-ть. Хоча, зізнаються, сьогодні, закохалися один в одного значно раніше, коли Ганні було лише 15 років.



Читайте також

Тернопільські молодята неординарно зіграли весілля (Відео)
У Тернополі відгуляли весілля, що встановило рекорд України (Фото)

– До мене прийшли старости з другого села, – згадує Ганна. – А він дуже сумний був, мама мені розказувала, пішов за хату і плакав. Він каже, стільки її чекав, а вона піде за другого, а мама каже – не піде, вона його не хоче.

Ганна була дуже гарною дівчиною – чорнобрива, круглолиця, фігуру гарну мала. До неї сваталися навіть місцеві багатії. Але всі виходили від дівчини з гарбузами, бо вона чекала лише свого Мирослава.

Подружжя в злагоді виростило трьох синів, вісьмох онуків, дев’ятьох правнуків. І нині, 70 років потому, пан Мирослав ніжно тримає свою Ганнусю за руку і, як колись, не хоче нікому віддавати. Сивочолі молодята зізнаються, що запорука такого довгого сімейного щастя – це, насамперед, кохання і, неодмінно, терпіння.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #70 років, #забараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #разом, #тернопіль, #тернопільські новини, #шлюб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: