У Тернополі в місцях концентрації ДТП облаштують підвищені пішохідні переходи

Опубліковано:
27 Липня, 2017 о 13:13

Схему облаштування підвищених пішохідних переходів у Тернополі затвердили у міській раді. Зокрема, наразі, роботи завершили на вулиці Білецькій. Там облаштували два таких переходи.

Зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, практику облаштування підвищених пішохідних переходів впроваджуватимуть у інших місцях концентрації ДТП. 



Читайте також

Ремонт дороги у Великих Бірках буде контролювати особисто голова ОДА

 – Підвищені пішохідні переходи мають ряд переваг. По-перше, їх видно здалеку і пішоходам, і водіям. По-друге, вони безпечні для пішоходів, оскільки підняті на висоту 15 см та виконують одночасно функцію «лежачого поліцейського», змушуючи водіїв їхати повільніше. Оскільки такі переходи знаходяться на одному рівні з тротуаром, тому це дає змогу і матерям з колясками, і людям з обмеженими фізичними можливостями не оминати бордюри, – розповідає міський голова Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перехід, #реконструкція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: