Трагедія сталася у  сімʼї, яка проживає в будинку на вулиці Клима Савури. Немовляті був лише місяць. Батьки кажуть, що вони нагодували дитину та поклали спати. Через годину глянули до неї, та хлопчик вже не дихав.  

Читайте також



На Збаражчині втопилась 12-річна дівчинка

Сім’я, в якій сталось нещастя –  непроста. В родин ще троє дітей. А коли померла дитина, то в мами та її брата трапився напад епілепсії. Спершу батьки намагались реанімувати немовля самі. Телефонували в поліклініку, там їм сказали викликати “швидку”. До батьків приїхала лікар-педіатр. Вона розповідає, що на момент її приїзду немовля вже було бліде і мало по тілу гіпостатичні плями.

Причини смерті дитини з’ясовують. Медики повідомили у поліцію. При поверхневому огляді тіла зовнішніх ознак насильницької смерті правоохоронці не виявили. За статею 115 частиною 1 відкрито кримінальне провадження.

За матеріалами сайту 20 хвилин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: