У п’ятницю, 28 липня, відбудеться сесія Тернопільської міської ради

Опубліковано:
26 Липня, 2017 о 17:43

У п’ятницю, 28 липня, пройде шістнадцята сесія Тернопільської міської ради. Відповідне розпорядження підписав міський голова Тернополя Сергій Надал.

На порядку денному заплановано ряд важливих для життєдіяльності міста питань. Зокрема, серед найважливіших питань: «Про внесення змін до рішення міської ради від 02.06.2017р. № 7/15/4 “Про затвердження угоди на співфінансування проекту «Реконструкція гідротехнічних споруд веслувального каналу та будівництво центру веслування та водних видів спорту з інфраструктурою «Водна арена Тернопіль» в м. Тернополі на 2017 рік», «Про надання дозволу комунальному підприємству «Тернопільводоканал» на отримання овердрафту», «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради» та ін.



Детальніше ознайомитися зі списком питань, які планують розглянути на сесії можна ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: